Äggstekt biffwok med feta ost

Jag gillar verkligen frysta grönsaker som finns tillgängliga nu för tiden! Bara för några år sedan var jag nog en snobb kock, jag gillade verkligen inte frysta eller färdiga produkter men dagens produkter är så bra och hälsosamma att det är ett bra alternativ till färska grönsaker. Jag föredrar fortfarande färska men har alltid en påse i frysen för gånger när jag inte har lust eller ork att fixa färska!

Detta middags tipset tar bara 10 minuter och är lätt och bra för kropp och själ!



150gr av Findus wok classic
120gr strimlad ryggbiff
1/3 skivad rödlök
1 hackad vitlöks klyfta
1 ägg
soya glutenfri
1/3 tesked samba olek ( använd mer om ni är modigare än mig )
1 tesked tomat purè
1 tesked ajvar
nypa paprika
ett par nypor ca 5gr solrosfrön 
salt och peppar
30gr feta ost 10%

Lägg i rödlöken och vitlöken i en varm wok med en liten skvätt raps olja, fräsa för ca 30 sekunder, lägg i den frysta wok mixen, fräs av den i ca 1minut, lägg i biffen, efter ca 2 minuter lägg i en gnutta soya, tomat purén, ajvarn, samba olek, paprika, solrosfrön, salt och peppar.
I en annan varm panna gör du en ägg röra väldigt snabbt det tar bara några sekunder ta bort den från värmen och rör i wok mixen sen är den klar. lägg den i en skål och strö över feta osten!


Kalorier 339.5
Protein 41.7
Kolhydrater 10.2
Fett 17

Kommentarer