Hittade ett gammalt recept jag provat en gång och tänkte bara att jag skulle göra om den!! Nu har jag ingen glass maskin som jag hade då så jag fick improvisera med vanilj och choklad glassen! Det kräver lite jobb men du kommer inte tro att det är nyttigt!
1 skopa choklad protein
1 skopa vanilj protein
2d mjölk
1 mellan stor banan
4 teskedar kesella
1 tesked kakao
1 matsked canderel
2 dl vatten till senare
halv på gelatin mix delat på två
100gr ca 6 st jordgubbar
Blanda 1 dl mjölk med 1 skopa choklad protein, gör samma med vanilj proteinet, häll i vars en burk med lock, sätt dom i frysen och låt den stå över natten! Nästa dag ta ut burkarna och hacka isen i bitar, lägg chokladen i blendern med 1 matsked kakao, halva gelatin mixen, 2 teskedar kesella och 1 dl vatten, kör tills chokladen har blivit jämn det kan ta lite arbetet med att du får stoppa och trycka ner med en sked. När mixen är jämn lägger du tillbaka den i frysen.. Gör samma med vanilj isen plus häll i canderel. Ta ut burkarna ca var femtonde minut och rör om med en gaffel. När det är stelt nog och har konsistensen mellan en sorbet och en glass är den färdig!
Skär bananen i hälften och skär jordgubbarna och lägg dom på tallriken. Använd hälften av choklad glassen och vanilj glassen och lägg dom på tallriken...
Du kan spara resten av glassen till senare :)
1 skopa choklad protein
1 skopa vanilj protein
2d mjölk
1 mellan stor banan
4 teskedar kesella
1 tesked kakao
1 matsked canderel
2 dl vatten till senare
halv på gelatin mix delat på två
100gr ca 6 st jordgubbar
Blanda 1 dl mjölk med 1 skopa choklad protein, gör samma med vanilj proteinet, häll i vars en burk med lock, sätt dom i frysen och låt den stå över natten! Nästa dag ta ut burkarna och hacka isen i bitar, lägg chokladen i blendern med 1 matsked kakao, halva gelatin mixen, 2 teskedar kesella och 1 dl vatten, kör tills chokladen har blivit jämn det kan ta lite arbetet med att du får stoppa och trycka ner med en sked. När mixen är jämn lägger du tillbaka den i frysen.. Gör samma med vanilj isen plus häll i canderel. Ta ut burkarna ca var femtonde minut och rör om med en gaffel. När det är stelt nog och har konsistensen mellan en sorbet och en glass är den färdig!
Skär bananen i hälften och skär jordgubbarna och lägg dom på tallriken. Använd hälften av choklad glassen och vanilj glassen och lägg dom på tallriken...
Du kan spara resten av glassen till senare :)
Kommentarer
Skicka en kommentar