Biff med tofu limpa och blomkål

Dagens mat tips!

150gr ryggbiff delat på två
100gr blomkål grovt hackad
20gr 1/3 skivad rödlök
1 vitlöks klyfta
1/4 del av tofu limpa ( recept finns i den vegetariska delen )
1 tesked ajvar
fettfri majonnäs
2 dl vatten
salt och peppar

Stek biffen med tofu limpan ca 2-3 min på varje sida vänd dom varje minut, lägg biffen och tofun åt sidan och i samma panna stek av rödlöken, blomkålen och vitlöken i ca 1minut, häll i vattnet och koka ner det till det är inget vatten kvar, salt och peppra, skjut mixen åt sidan i pannan och lägg i biffen och tofun igen för att värma upp den snabbt! Lägg allt på en talrik med en klick fettfri majonnäs och ajvar,






Kalorier 396
Protein 48.1
Kolhydrater 12.5
Fett 15.3

Kommentarer