Dagen mat tips! Sån tur att jag har redan gjort kyckling och tofu limporna för det tog bara 10 minuter att laga denna grymt goda och nyttiga lunch efter träningen!
1/3 hackad lök
1 hackad vitlöks klyfta
100gr grovt hackad blomkål
100gr frusen spenat
en halv kyckling limpa delat på två ( se recept i kyckling delen )
1/4 del tofu limpa ( se recept i vegetariska delen )
en gnutta soya glutenfri
1 dl vatten
salt och peppar
Fräs av löken och vitlöken i ca 30 sekunder, lägg i blomkålen och fräs av den i ca 1min, häll i vattnet och soyan och koka ner vätskan, lägg spenaten efter en minut och lått reducera vätskan till den är nästan borta då är blomkålen klar! Undertiden värmer ni upp limporna i en varm panna, vändes var minut ca 3 minuter på varje sida.
Jag vet den ser lite giftig ut, men det smakar otroligt bra :).
1/3 hackad lök
1 hackad vitlöks klyfta
100gr grovt hackad blomkål
100gr frusen spenat
en halv kyckling limpa delat på två ( se recept i kyckling delen )
1/4 del tofu limpa ( se recept i vegetariska delen )
en gnutta soya glutenfri
1 dl vatten
salt och peppar
Fräs av löken och vitlöken i ca 30 sekunder, lägg i blomkålen och fräs av den i ca 1min, häll i vattnet och soyan och koka ner vätskan, lägg spenaten efter en minut och lått reducera vätskan till den är nästan borta då är blomkålen klar! Undertiden värmer ni upp limporna i en varm panna, vändes var minut ca 3 minuter på varje sida.
Jag vet den ser lite giftig ut, men det smakar otroligt bra :).
Kommentarer
Skicka en kommentar