Kycklinglimpa med tofulimpa och en blomkåls, spenat röra

Dagen mat tips! Sån tur att jag har redan gjort kyckling och tofu limporna för det tog bara 10 minuter att laga denna grymt goda och nyttiga lunch efter träningen!

1/3 hackad lök
1 hackad vitlöks klyfta
100gr grovt hackad blomkål
100gr frusen spenat
en halv kyckling limpa delat på två ( se recept i kyckling delen )
1/4 del tofu limpa ( se recept i vegetariska delen )
en gnutta soya glutenfri
1 dl vatten
salt och peppar

Fräs av löken och vitlöken i ca 30 sekunder, lägg i blomkålen och fräs av den i ca 1min, häll i vattnet och soyan och koka ner vätskan, lägg spenaten efter en minut och lått reducera vätskan till den är nästan borta då är blomkålen klar! Undertiden värmer ni upp limporna i en varm panna, vändes var minut ca 3 minuter på varje sida. 
Jag vet den ser lite giftig ut, men det smakar otroligt bra :).





Kalorier 454.6
Protein 49.3
Kolhydrater 20.5
Fett 14.8

Kommentarer