En grymt god kyckling limpa som inte tar lång tid att göra!
200gr kyckling färs
25gr hirs flingor
15gr soya mjöl
halv hackad lök
1 vitlöks klyfta
1 ägg vita
1 tesked paprika
1 nypa timjan
1 nypa rosmarin
1 tesked tomat puré
salt och peppar
0.8 dl vatten
1 tesked grönsaks fond
Blanda grönsaks fonden, soya mjölet och hirs flingorna i vattnet och låt det så och dra! Fräs av löken och vitlöken ett par minuter sen lägg i det i en skål med kyckling färsen och resten av kryddorna och äggvitan, rör om ordentligt sen lägg i vatten mixen och rör om igen! Lägg mixen i en liten bakform och placera den i en förvärmd ugn på 150C i ca 25min! Ta ut och låt svalna!

För hela Delat till två personer
Kalorier 451 225.5
Protein 62 31
Kolhydrater 14.5 7.25
Fett 11 5.5
200gr kyckling färs
25gr hirs flingor
15gr soya mjöl
halv hackad lök
1 vitlöks klyfta
1 ägg vita
1 tesked paprika
1 nypa timjan
1 nypa rosmarin
1 tesked tomat puré
salt och peppar
0.8 dl vatten
1 tesked grönsaks fond
Blanda grönsaks fonden, soya mjölet och hirs flingorna i vattnet och låt det så och dra! Fräs av löken och vitlöken ett par minuter sen lägg i det i en skål med kyckling färsen och resten av kryddorna och äggvitan, rör om ordentligt sen lägg i vatten mixen och rör om igen! Lägg mixen i en liten bakform och placera den i en förvärmd ugn på 150C i ca 25min! Ta ut och låt svalna!

Kalorier 451 225.5
Protein 62 31
Kolhydrater 14.5 7.25
Fett 11 5.5
Kommentarer
Skicka en kommentar