Så till dagens mat tips! Den är helt rätt till en lätt lunch, efter träningen eller matlådan till jobbet och allt du behöver är en stekpanna vilket gör det hela så mycket lättare med mindre disk!!!!
150gr nötfärs 10%
50gr cous cous
150gr riven broccoli
50gr halv hackad lök
1 hackad vitlöks klyfta
20gr 2 matskedar tomatpuré
50gr kesella 1%
50gr 2 matskedar ajvar
nypa persilja
nypa rosmarin
peppar
örtsalt
2dl vatten
Stek löken och vitlöken i ca 1 minut, lägg i nötfärsen och bryn av den i ca 2minuter, lägg i den rivna broccolin, persiljan, rosmarin, tomatpurén fräs av den i ca 2 minuter, häll i vattnet, när det börjar puttra häll i cous cousen och stäng av värmen, lått den stå och dra i ca 4 minuter, blanda i ajvar, kesella, örtsalt och peppar!
Kalorier 535.1
Protein 48
Kolhydrater 48.1
Fett 14.3
150gr nötfärs 10%
50gr cous cous
150gr riven broccoli
50gr halv hackad lök
1 hackad vitlöks klyfta
20gr 2 matskedar tomatpuré
50gr kesella 1%
50gr 2 matskedar ajvar
nypa persilja
nypa rosmarin
peppar
örtsalt
2dl vatten
Stek löken och vitlöken i ca 1 minut, lägg i nötfärsen och bryn av den i ca 2minuter, lägg i den rivna broccolin, persiljan, rosmarin, tomatpurén fräs av den i ca 2 minuter, häll i vattnet, när det börjar puttra häll i cous cousen och stäng av värmen, lått den stå och dra i ca 4 minuter, blanda i ajvar, kesella, örtsalt och peppar!
Kalorier 535.1
Protein 48
Kolhydrater 48.1
Fett 14.3
Kommentarer
Skicka en kommentar