Nötburgare med sallad!

Så till ännu ett mat tips! Var sugen igår på ett lätt mål innan jag skulle ut så det fick bli en burgare med en lätt sallad!

200gr nötfärs
50gr halv skivad rödlök
50gr halv skivad grön paprika
50gr strimlad iceberg sallad
50gr 3st halverade cocktail tomater
50gr krossad tomat
10gr 1 tesked mini fraiche
10gr 1 tesked tomatpuré
20gr 1 matsked ajvar
1/2 tesked senap
nypa vitlöks pulver
nypa paprika
örtsalt
peppar
Fettfri majonnäs

Blanda nötfärsen med ajvar, tomatpuré, senap, vitlökspulver, paprika, örtsalt och peppar! Dela dem i två burgare och stek dem i ca 4minuter med en minut mellan varje vändning! När burgarna är klara lägg dem på en talrik med salladen och häll i krossad tomat och fraiche i panna och värm upp den snabbt sen häll över mixen på burgarna. Lägg några klickar majonnäs på salladen!



Kalorier 424
Protein 43
Kolhydrater 12.7
Fett 21.7

Kommentarer