Så till dagens mattips!!! Var otroligt sugen på en hamburgare idag men ville inte svina till det allt för mycket så det fick bli en sund och god burgare som smakade helt underbart gott!
100 eller 200gr kyckling färs
20gr 1matsked ajvar
nypa timjan
1 tesked vitlökspulver
nypa paprika
örtsalt
peppar
70gr 1st frisk och fröig polarbröd
20gr 1 matsked philadephia 5%
15gr en handfull mixsallad
65gr 2 matskedar tomatkompott ( se recept )
20gr mozzarella
2gr kokosfett
Blanda allt som hör till kycklingen och forma en burgare! Lägg den i en varm stekpanna med kokosfett och stek den i ca 15-20minuter på medel värme!
Bred philadephia på båda skivorna och lägg tomatkompotten på botten brödet. När burgaren är klar så lägg den på brödet, mozzarellan på burgaren sen salladen och toppen ovanpå!
100 eller 200gr kyckling färs
20gr 1matsked ajvar
nypa timjan
1 tesked vitlökspulver
nypa paprika
örtsalt
peppar
70gr 1st frisk och fröig polarbröd
20gr 1 matsked philadephia 5%
15gr en handfull mixsallad
65gr 2 matskedar tomatkompott ( se recept )
20gr mozzarella
2gr kokosfett
Blanda allt som hör till kycklingen och forma en burgare! Lägg den i en varm stekpanna med kokosfett och stek den i ca 15-20minuter på medel värme!
Bred philadephia på båda skivorna och lägg tomatkompotten på botten brödet. När burgaren är klar så lägg den på brödet, mozzarellan på burgaren sen salladen och toppen ovanpå!
Kommentarer
Skicka en kommentar