Kom på att jag inte ens har lekt med pannacotta än! Det är en av dom lättaste desserterna som man kan göra och det tar inte lång tid.. Det som tar tid är att den ska ha 4timmar för att stelna.
Ja fick en ny leksak idag av en vän, en lollipop form... Och så klart var jag tvungen att leka fram något nytt så första testet blev denna pannacotta men eftersom den är så mjuk så ska den frysas först.. Men det behöver inte pannacottan om den hälls i en muffin form.
3dl lättmjöl
2dl matextra 4%
60gr 2 skopor vanilj protein, Matrix
1/2dl canderel
ett par droppar vaniljarom
3 teskedar gelatinpulver
Börja med att hälla mat extran i en gryta och blanda i gelatinpulvret. Låt den stå och dra till sig i 5 minuter.
I en annan skål blanda dem andra ingredienserna och blanda om ordentligt.
Med en hand visp värm upp mat extran med gelatinet försiktigt så det inte bränns vid. När det kommer upp till kokpunkten så vispa i det i mjölk mixen och dela upp i 5 muffins formar.
Låt stå i minst 4 timmar.
Ja fick en ny leksak idag av en vän, en lollipop form... Och så klart var jag tvungen att leka fram något nytt så första testet blev denna pannacotta men eftersom den är så mjuk så ska den frysas först.. Men det behöver inte pannacottan om den hälls i en muffin form.
3dl lättmjöl
2dl matextra 4%
60gr 2 skopor vanilj protein, Matrix
1/2dl canderel
ett par droppar vaniljarom
3 teskedar gelatinpulver
Börja med att hälla mat extran i en gryta och blanda i gelatinpulvret. Låt den stå och dra till sig i 5 minuter.
I en annan skål blanda dem andra ingredienserna och blanda om ordentligt.
Med en hand visp värm upp mat extran med gelatinet försiktigt så det inte bränns vid. När det kommer upp till kokpunkten så vispa i det i mjölk mixen och dela upp i 5 muffins formar.
Låt stå i minst 4 timmar.
Kommentarer
Skicka en kommentar