Så till den lätta lunchen. Kort och gott så var jag helt enkelt sugen på biff och bönor.. Fråga mig inte varför jag vet inte alltid själv vad jag tänker på. Men kände att det var tid för en ny lätt lunch rätt som kan ätas både kall och varm.
100gr eller 200gr minutbiff strimlad
100gr ekologisk bönmix
30gr riven morot
30gr skivade sockerärter
20gr 2 matskedar hackad rödlök
1 hackad vitlöksklyfta
1/2 matsked av min egen krydda. (eller vanlig grillkrydda)
50gr ½ dl mat extra 4 %
1 tesked soja
2 skivade blad färsk salvia
3gr kokosfett
Börja med att skölja av bönorna, och blanda dem med den rivna moroten och skivade sockerärterna.
Stek av löken och vitlöken i kokosfett i ca 30 sekunder. Lägg i den strimlade biffen och stek dem i ca 2minuter. Blanda i kryddan och rör om sen blanda i bönmixen. Stäng av värmen och häll i mat extra. Låt eftervärmen koka ner vätskan i ca 1 minut. Blanda i den färska salvian och sojan sen servera.
100gr eller 200gr minutbiff strimlad
100gr ekologisk bönmix
30gr riven morot
30gr skivade sockerärter
20gr 2 matskedar hackad rödlök
1 hackad vitlöksklyfta
1/2 matsked av min egen krydda. (eller vanlig grillkrydda)
50gr ½ dl mat extra 4 %
1 tesked soja
2 skivade blad färsk salvia
3gr kokosfett
Börja med att skölja av bönorna, och blanda dem med den rivna moroten och skivade sockerärterna.
Stek av löken och vitlöken i kokosfett i ca 30 sekunder. Lägg i den strimlade biffen och stek dem i ca 2minuter. Blanda i kryddan och rör om sen blanda i bönmixen. Stäng av värmen och häll i mat extra. Låt eftervärmen koka ner vätskan i ca 1 minut. Blanda i den färska salvian och sojan sen servera.
Kommentarer
Skicka en kommentar