Annons -inlägget innehåller reklam genom annonslänkar till Svenskt kosttillskott.
Här kommer en till i raden av pannkakor i min sträva att hitta den ultimata pannkakan, både med låga kolhydrater och med lågt fett innehåll. Själv vet jag inte vilken som är godast länge utan det är upp till var och en att se vad dem har i skafferiet hemma sen se på innehållet och bestämma sig själva vad ni ska göra för någon typ.
Denna typ är gjort med kasein protein vilket gör den tjockare så det behövs inte många andra ingredienser, vilket gör den lättare och rena protein bomben.
Ni kan grädda 4stycken tjockare eller 5stycken tunnare det är helt upp till er. Sen provade jag med 3 olika typer av sockerfri sylt. Det kan inte bli lättare att synda sunt.
Det fick mig att tänka på när jag gick min kockutbildning i Irland där jag alltid tog med mig en ladding till skolan och åt pannkakorna som ett av mina mål och dem var lika goda kalla som varma.
140gr 3st ägg
100gr 1dl lättmjölk
Nypa salt
1 matsked NICKS use like suger
Lägg allt I en blender med äggen och mjölken först så proteinet inte sätter sig på botten. Kör allt i ca 30 sekunder sen låt den vila i ca 5 minuter. Värm upp en stekpanna sen när den är varm sänk den till sjuan. Jag sprejar med oljespray som ni kan hitta i dem flesta välsorterade butiker.
För hela laddningen per pannkaka delat på 4stycken
Kalorier 421,4 105,4
Protein 61,1 15,3
Kolhydrater 13 3,3
Fett 15,6 3,9
Kommentarer
Skicka en kommentar