Chokladkaka.

Här kommer första försöket av ett i mängden till att få ihop en kladdkaka. Eller jag menar det är andra försöket. Testade en igår med vanlig vassle men den blev för eggig, även om min test person gillade den så blev jag inte nöjd så jag gjorde om den idag. Blev inte helt nöjd idag heller men den blev bättre än igår och den är så lätt att göra med få ingredienser. Vilket jag vet ni dödliga gillar. :)

Hmmmm kom precis på att man skulle kunna ha en bit bakplåts papper på toppen med för att inte få den hinnan som bildas. Tål att tänkas på och kanske till nästa gång :)

365gr 10st äggvitor
25gr 1st äggula
10gr kakao
2 matskedar canderel
Nypa salt
50gr choklad protein (ferrings slow casein)

Vispa sönder äggen sen blanda I allt det andra till en smet. Skär en bit bakplåts papper så den passar i en brödform. Häll i smeten i formen och ställ in den i ugnen på 150C i ca 15minuter. Ta ut den och låt den vila i ca 5 minuter innan ni tar ut den från formen. 





För hela             Delat på 4 kakor.
Kalorier 473,4             118,4
Protein 82,4                 20,6
Kolhydrater 14,6          3,7
Fett 9,5                        2,4

Kommentarer