Choklad och äggmuffin.


Detta är precis som Protein/ägg muffin jag gjorde innan med en liten skillnad. Jag använde choklad kasein protein istället för vassle vilket ändrar smaken och näringsvärdet en aning.

145gr 3st hela ägg
100gr 1dl lätt mjölk
25gr ½ dl bakerix 
30gr 1 dl chokladprotein (Ferrings sloowprotein)
Nypa salt
1 matsked canderel

Kör allt i blender i ca 30 sekunder, mixen kommer att bli väldigt tjock.

Fördela upp mixen i 5 lika stora muffins formar. Häll bara till hälften för dem kommer att växa ordentligt. Sätt in dem i en förvärmd ugn på 150C i ca 15minuter.






För hela laddningen.    Per muffin delat på 5 stycken.
Kalorier 462,2                        92,4      
Protein 50,9                           10,2
Kolhydrater 7,8                      1,6
Fett 29                                    5,8

Kommentarer