Protein och äggmuffins/ pannkaka röra.

Fick hem lite leksaker från LCHF-butiken i Malmö och började så klart leka på en gång. Det började egentligen med att jag skulle göra en ny typ av pannkakor med Bakerix, men misslyckades helt så det fisk bli en pannkaka röra. Vilket inte var helt fy skam det heller för den var riktigt god så började fundera om jag skulle lägga upp receptet för det såg inte helt aptitligt ut mer som en äggröra. 

Så idag tänkte jag, vad om jag bakar den i ugnen i stället. Bullarna blev riktigt goda men tänker jag efter så var pannkaka röran godare och den går snabbare att laga så det är upp till er vad ni känner för att göra. Men själv tycker jag röran blev godare, men samtidigt är det lättare att äta muffins. Serverade dem med olika toppnings. En med sockerfri jordgubbssylt, en medsockerfri hallonsylt, en med philadehia 5 %.. GOTT!  

145gr 3st hela ägg
100gr 1dl lätt mjölk
25gr ½ dl bakerix 
30gr 1 dl vaniljprotein 
Nypa salt
1 matsked canderel

Kör allt i blender i ca 30 sekunder, mixen kommer att bli väldigt tjock.

Till muffins:
Fördela upp mixen i 5 lika stora muffins formar. Häll bara till hälften för dem kommer att växa ordentligt. Sätt in dom i en förvärmd ugn på 150C i ca 20minuter

För pannkaka röra:
Häll i hela mixen i en stekpanna och koka den under omrörning i ca 5-10minuter.







För hela laddningen          Per muffins delat på 5stycken
Kalorier 473,3                      94,7
Protein 49,3                          9,9
Kolhydrater 8,9                    1,8
Fett 29,9                              5,4


Kommentarer