Min vän jag coachar undrade idag varför jag inte gör fler sallader så här kommer en sallad bara för dig haha.
Vi pratade om sallader och en sallad jag gjort förr och han satte helt klart ett ide i knoppen på mig, så jag var helt enkelt tvungen att leka ihop den när jag kom hem från träningen.
30gr en handfull rucola
100gr skivad champinjon
40gr 2 lite större kvartade cocktail tomater
20gr 1st skivad vårlök
20gr en liten handfull grovt hackade valnötter
25gr tärnad fetaost 10 %
½ tesked färsk timjan
½ tesked färsk rosmarin
¼ tesked av min egen grymma grillkrydda (du hittar receptet i bloggen). Eller vanlig grillkrydda.
20gr 1 matsked kesella 1 %
10gr ½ matsked fett fri majonnäs
3gr kokosfett
2st 100gr nötfärs
1 matsked av min egen grymma grillkrydda. Eller vanlig grillkrydda.
Börja med att blanda biffarna med kryddan och forma två stycken biffar sen låt dem stå i rumstemperatur.
Stek champinjonen med kokosfett i ca 5 minuter tills den blivit mjuk. Lägg den varm i en skål med fetaost, valnötterna, majonnäsen, kesellan, örterna och kryddorna. Rör om ordentligt och låt den stå.
Stek biffarna ca 8 minuter. När biffarna börjar bli klara så blanda rucolan, tomaterna och vårlöken i svampröran och lägg upp det på tallriken sen lägg biffarna bredvid.
För hela med 200gr kött
Kalorier 548,7
Protein 54,3
Kolhydrater 12,2
Fett 33,7
Med 100gr kött.
Kalorier 399,7
Protein 34,3
Kolhydrater 12,2
Fett 26,1
Bara salladen.
Kalorier 250,7
Protein 14,3
Kolhydrater 12,2
Fett 18,5
Kommentarer
Skicka en kommentar