Annons -inlägget innehåller reklam genom annonslänkar till Svenskt kosttillskott.
Så testar vi ännu en ny typ av pannkaka. Det började med att jag skulle göra en lätt med bara äggvita, protein och vatten. Men som vanligt så slår det slint i maskineriet och jag kunde inte låt bli att leka med en av mina nya leksaker från LCHF-butiken. Och nu när jag ändå är igång med att testbaka en ny version av bananbrödet med bakepro så var ja tvungen att testa laga en med pannkakor.
Dom blev helt ok men utan något fett i så blev dem en aning pappaktiga i smaken men med det jämnar ut sig när ni ser näringsvärdet. :)
110gr äggvita
30gr 1dl Dalblads Bakepro
15gr ½ dl choklad casein PROTEINPULVRET VI REKOMMENDERAR
Nypa salt
1 matsked NICKS use like suger
5gr 2 teskedar fiberhusk
½ dl vatten
Kör allt i en blender i 30 sekunder, låt den vila i ett par minuter sen grädda 4 stycken pannkakor.
För hela laddningen. För en delat på 4 stycken.
Kalorier 217,6 54,4
Protein 47,4 11,9
Kolhydrater 3,7 0.9
Fett 1,5 0,4
Kommentarer
Skicka en kommentar