Torsk och couscous gryta med kokosmjölk, tomat och spenat.

Så här kommer ännu en ”allt i en gryta lat rätt.” Den tar inte mer än max 10 minuter att tillaga. Så helt perfekt för er i farten som har svårt för att få i er ordentliga näring.  Passar både varm och som kall i matlådan.

140gr torsk delad i 5 bitar
40gr couscous
50gr frusen spenat
50gr 3st halverade cocktailtomater
40 gr/2 msk tomatkompott med örter (du hittar receptet i bloggen) eller 1 msk tomatpuré 
100gr 1dl kokosmjölk light
20g 1 matsked kesella 1 %
Halv citron juice
½ tesked dill
1 tesked flytande grönsaksfond
Örtsalt
Malen svartpeppar

Lägg kokosmjölk, tomatkompott, spenat, dill, grönsaksfond och couscous i en gryta. Sätt den på hög värme och när det börjar koka, lägg i cocktailtomaterna och torskbitarna sen stäng av värmen och sätt ett lock på. Låt den stå på eftervärmen i 5 minuter, Blanda i citronjuice och krydda för smak.
Klar! Lägg en klick kesella på toppen.






Kalorier 375,3
Protein 34,2
Kolhydrater 36,4
Fett 8,9

Kommentarer