Vem kan inte
motstå en krämig och god potatis sallad med kyckling som ni kan ta med överallt
och är perfekt för lunchlådan eller det lätta mellanmålet när ni delar upp den
i fyra portioner. Grönsakerna är där bara för att det är bra för dig ”ler”
Som jag nämnt
innan så blir det så mycket lättare att få i er veckans måltider om ni gör en stor
laddning en gång i veckan. Kyckling tillagade jag helt enkelt bara genom att
tärna den och lägga den i en gryta med tillräcklig med vatten så allt täcktes
sen koka kycklingen i ca 5minuter och lät den svalna
200gr kokt tärnad
kyckling
200gr tärnad kokt
potatis
30gr hackad
rödlök
30gr hackad
rödpaprika
20gr 2st tärnad
rädisa
50gr 2 stora
matskedar philadephia extra light 5 %
50gr 2 stora
matskedar kesella 1 %
10gr 1 stor
tesked grovkornig senap
1 hackad vitlök
Hackad gräslök
Hackad persilja
1/3 tesked
örtsalt
Malen svartpeppar
Blanda allt och
njut.
För hela rätten.
Kalorier 514,6
Protein 60,3
Kolhydrater 42,2
Fett 10,2
Delat på två
rätter.
Kalorier 257,3
Protein 30,2
Kolhydrater 21,1
Fett 5,1
Delat på fyra
rätter.
Kalorier 128,7
Protein 15
Kolhydrater 10,6
Fett 2,6
Kommentarer
Skicka en kommentar