Kyckling och potatissallad.

Vem kan inte motstå en krämig och god potatis sallad med kyckling som ni kan ta med överallt och är perfekt för lunchlådan eller det lätta mellanmålet när ni delar upp den i fyra portioner. Grönsakerna är där bara för att det är bra för dig ”ler”

Som jag nämnt innan så blir det så mycket lättare att få i er veckans måltider om ni gör en stor laddning en gång i veckan. Kyckling tillagade jag helt enkelt bara genom att tärna den och lägga den i en gryta med tillräcklig med vatten så allt täcktes sen koka kycklingen i ca 5minuter och lät den svalna

200gr kokt tärnad kyckling
200gr tärnad kokt potatis
30gr hackad rödlök
30gr hackad rödpaprika
20gr 2st tärnad rädisa
50gr 2 stora matskedar philadephia extra light 5 %
50gr 2 stora matskedar kesella 1 %
10gr 1 stor tesked grovkornig senap
1 hackad vitlök
Hackad gräslök
Hackad persilja
1/3 tesked örtsalt
Malen svartpeppar

Blanda allt och njut. 




För hela rätten.
Kalorier 514,6
Protein 60,3
Kolhydrater 42,2
Fett 10,2

Delat på två rätter.
Kalorier 257,3
Protein 30,2
Kolhydrater 21,1
Fett 5,1

Delat på fyra rätter.
Kalorier 128,7
Protein 15
Kolhydrater 10,6
Fett 2,6











Kommentarer