Röd kesella pesto.

En röd pesto på soltorkade tomater och kesella som passar till nästan allt.
Nu använde jag inte mig av soltorkade tomater som finns i olja på burk utan jag köpte soltorkade tomater som är torkade och som finns i påse att köpa på ICA.

250gr 1 burk kesella 1 %
30gr grovt hackad soltorkade tomater
5gr rostade pinjenötter
1st vitlöksklyfta
15gr 3 matskedar olivolja
3 matskedar äpplecider vinäger
1/3 tesked örtsalt
Tippen på en kniv med stevia socker från LCHF-butiken  


Lägg allt förutom kesella och stevia i en blender och gör puré av det. Ta sen kesella och blanda det med purén och smak sätt till sist med stevia, men var försiktig för överdoserar du blir det lätt för sött, börja med tippen på en kniv, rör om och smaka igen. Stevia är bara till för att ta bort lite av den sura kesella smaken.





Per 100gr.
Kalorier 145
Protein 12,1
Kolhydrater 7,2
Fett 7,6

Kommentarer