Så till ännu ett
i raden av recept som jag lekt fram till sydfisk.se och denna gång ville jag
prova min nya hollandaise. Och även om den inte riktigt smakade som en riktig
hollandaise så blev det en helt ok rätt som är både lätt och god. Den satt helt
perfekt ett hårt gympass och bombad med protein så kan det bli bättre.
180gr tonfisk
150gr tärnad
potatis
50gr kvartade
rädisor
20gr skivad
challotenlök
5gr kokosfett
5gr becel smör
1/3 tesked vitlökspulver
1 tesked
citronpeppar
örtsalt
En nypa hackad färsk
persilja
40gr 2 matskedar kesella hollandaise (du hittar receptet i bloggen).
Sätt igång ugnen
på 220C.
Krydda tonfisken
med 1/2 tesked örtsalt och 1/2 tesked citronpeppar sen låt stå.
Lägg potatisen,
rädisorna, löken, vitlöken, kokosfett och becel i en stekpanna sen placera den
i ugnen i ca 15minuter.
Värm upp kesella
hollandaisen på svag värme i en gryta.
När potatisen är
nästan färdig så grilla tonfisken med en varm grillpanna i 2 minuter med 30
sekunder mellan varje vändning.
För hela.
Kalorier 488,7
Protein 50,7
Kolhydrater 27,7
Fett 18,7
Delat på två
personer.
Kalorier 244,4
Protein 25,3
Kolhydrater 13,8
Fett 9,3
Kommentarer
Skicka en kommentar