Efter en dag som
denna kunde jag inte låta bli att leka ihop ännu en rätt. Fast jag ätit mitt
mål för bara 2 timmar sedan efter gympasset så kunde jag inte låta bli för jag är så
grymt taggade efter en dag som denna.
Jag har inlett
ett samarbete med One Incredible AB som är ett media företag och ska hjälpa mig
att komma ut mer med filmklipp som vi ska göra. Vi lekte ihop första klippet
idag som blev helt ok för att vara första gången. Sen satte vi oss ner och
spånade hur vi ska skulle gå vidare, och det lär bli en väldigt rolig höst.
Kunde sen inte
låta bli att leka ihop en ny fisk rätt till Sydfisk.se med grönsakerna jag
hittade i affären. Jag hittade några roliga grönsaker som gulbeta,
polkabeta, rödbetsgroddar, purjolöksgroddar och lite annat skoj som den svartvitlöken
jag nämnde häromdagen men som jag inte riktigt haft lust eller inspiration att
leka med. Men det kommer väl senare när jag låtit den ligga
och marinera på tungan ett tag ”ler” ,
Efter som jag har
lekt hela dagen och kände mig som jag hade överdoserat på information idag så
tänkte jag att jag skulle göra det enkelt idag..
150gr torsk
100gr kvartad gulbeta
100gr kvartad
polkabeta
Nypa persilja
Nypa gräslök
Nypa basilika
strimlad
1 skiva citron
5gr kokosfett
10gr becel smör
5gr honung
Örtsalt
Malen svartpeppar
1/4 tesked
vitlökspulver
40gr 2matskedar kesella pesto (du hittar receptet i bloggen).
Sätt igång ugnen
på 180C.
Salta torsken med
ca 1/2 tesked örtsalt.
Lägg betorna med
kokosfett, becel, vitlökspulver och honung, sätt in den i ugnen i ca 15 minuter.
Ta ut stekpanna från ugnen, ta ca 1 tesked av hackad gräslök och en tesked av basilika och rör i betorna, gör plats i mitten, lägg torsken i panna med citron skiva ovanpå. Placera
i ugnen igen i ca 8 minuter.
Ta ut och krydda
betorna med örtsalt och malen svartpeppar. Servera med kesella pesto och
örterna.
För hela.
Kalorier 351,7
Protein 33,2
Kolhydrater 22,5
Fett 13
Delat på två
rätter.
Kalorier 175,8
Protein 16,6
Kolhydrater 11,2
Fett 6,5
Kommentarer
Skicka en kommentar