Kesella med sockerfrisylt, jordnötter, solrosfrön och raw choklad gojibär.

Betalt samarbete med SVENSKT KOSTTILLSKOTT

Hittade till min förvåning raw choklad gojibär i min lilla ICA butik, och eftersom jag har en liten kolhydrat tömning i 2 veckor för att jag ska ta några bilder så får jag leka fram lite andra frukost alternativ än min vanliga havrepudding som jag så mycket älskar att börja dagen på. Jag får bara i mig kolhydrater från frukt och grönt.

250g 1 burk kesella 1 %
20g 2 matskedar orostade och osaltade jordnötter
10g 1 matsked solrosfrön
15g raw choklad gojibär
30g 1 stor matsked sockerfri hallonsylt

Blanda allt och njut. Tricket är att låta kesellan stå ute i ca 15 minuter så den inte är kylskåps kall,.








För hela.
Kalorier 456,7
Protein 40,8
Kolhydrater 22,5
fett 21,5

Delat på två portioner
Kalorier 228,4
Protein 20,4
Kolhydrater 11,3
fett 10,7










Kommentarer