Livet blir så mycket
lättare när man tar sig tiden att förbereda en laddning mat i veckan. Kom hem
och var hungrig och tänkte, vad har jag i kylen om inte min ceasar
dressing och min grymt goda lågtempade fläskkotlett från igår. Och så började
jag känna mig på lekhumör igen och tänkte varför inte göra en sparris, ceasarsallad
med några riktigt fina och färska sparrisar som jag plockade upp hos City grönt
när jag var där igår.
Tid 5-10 minuter.
140g 3 skivor fläskkotlett (du hittar receptet i bloggen)
80g 5st sparris.
60g strimlad
roman sallad
50g kesella ceasarsallad (du hittar receptet i bloggen)
5g liten halv
handfull parmesanost
5g kokosfett
5g becel smör
Örtsalt
Malens svartpeppar
Lämna ca 5 cm av
sparristoppen hel, skär resten i mindre bitar, blanda dem små bitarna med romansalladen,
rör i ceasar dressingen, lägg på tallrik toppad med parmesanost.
Värm en stekpanna
med kokosfett och becel, stek dem skivade fläskkotletterna och sparrisen i ca 2 minuter. Krydda med örtsalt och malen svartpeppar.
Servera.
För hela.
Kalorier 489,3
Protein 54,7
Kolhydrater 5,3
Fett 27,3
Delat på två
rätter.
Kalorier 244,6
Protein 27,4
Kolhydrater 2,7
Fett 13,7
Kommentarer
Skicka en kommentar