Funderade på om
jag kunde leka ihop något gott med shirataki nudlarna jag fick från
svenskkosttillskott. Det fick bli denna otroligt smakrika och goda sallad, men
om den är mättande det återstår att se, men fyllde magen gjorde den.
Tid 10 minuter
200g 1packet shiratakinudlar
140g fläskkotlett strimlad (du hittar receptet i bloggen)
50g 4st sparris i
önskvärd längd
50g champinjon
skivad
40g rödlök skivad
30g 6 blad röd
roman sallad
5g kokosfett
5g becelsmör
Marinad.
5g 1 matsked
sojasås
5g 1 matsked olivolja
5g 1 matsked
äpplecidervinäger
1/3 tesked
sambaolek
1/3 tesked stevia
socker
1/4 tesked
vitlökspulver
5g 1 matsked sesamfrön
3 matskedar
hackad koriander
Örtsalt
Malen svartpeppar
Blanda marinaden
i en skål, lämna koriander, örtsalt och svartpeppar till sist.
Värm en stekpanna
med kokosfett, stek sparris och rödlök i ca 2 minuter, lägg i champinjonerna fortsätt
steka allt i ca 2 minuter, lägg i allt i skålen med marinaden och den strimlade
fläsken. I samma stekpanna smält becel smöret, stek shirataki nudlarna i ca 1
minut. Tänk på att det ska vara hög värme hela tiden.
Lägg i dem i
skålen, blanda ordentligt, blanda i röd romansallad, krydda med koriander,
örtsalt och svartpeppar.
För hela.
Kalorier 448,2
Protein 47,7
Kolhydrater 7,4
Fett 24,1
Delat på två
portioner.
Kalorier 224,1
Protein 23,9
Kolhydrater 3,7
Fett 12,1
Kommentarer
Skicka en kommentar