Var tvungen att
prova min lågtempade flankstek och efter som jag cyklar mina kolhydrater och
ligger på lågt intag idag så fick det bli en saftig sallad med båda avokado,
pinjenötter och fetaost alla bra fett källor.
Tid 15 minuter
200g stekt
flankstek
50g skivad
broccoli
30g 1/3 skivad
rödlök
30g skivad
avokado
5g pinjenötter
5gr kokosfett
5g balsamic
vinäger
5g sojasås
30g feta ost 10 %
1/4 tesked
vitlökspulver
2 matskedar hackad
gräslök
Malen svartpeppar
Örtsalt
50g rödpaprika kesellasås (du hittar receptet i bloggen)
Blanda avokado,
balsamic, sojasås, pinjenötter, vitlökspulver och feta ost i en skål.
Värm en stekpanna
med kokosfett, stek löken och broccolin i 5 minuter, blanda i dem i skålen med
gräslök och låt stå.
Stek flanksteken
i samma stekpanna i ca 5 minuter, låt den vila i 2 minuter. Skiva den tvärs
över fibrerna.
Servera med
salladen och rödpaprika kesellasåsen.
För hela.
Kalorier 500,7
Protein 58,9
Kolhydrater 10
Fett 28,8
Delat på två
portioner
Kalorier 250,4
Protein 29,5
Kolhydrater 5
Fett 14,4
Kommentarer
Skicka en kommentar