Entrecote panang, vitsparris & tomatsallad.

Så till ännu en anledning till varför man ska ha en grönsaksladdning till hands i kylen för dagar som denna när man kommer hem från gymmet med ett blodsocker så lågt att man inte ens kan plocka upp det från golvet om man försökte.  
Det fick bli en saftig entrecote från Bulltofta kött som bara låg i kylen och flörtade med mig.

20 minuter.
200g entrecote
100g Panagcurry med vit och grönsparrissås (receptet hittar du i bloggen)

Sallad.
50g 1st hyvlad vitsparris
50g 1/2 skivad rödlök
50g 3st halverade cocktail tomater
50g strimlad sallad
Handfull karse
2 matskedar hackad dill
5g 1 matsked balsamic vinäger
5g 1 matsked olivolja
1/4 tesked sambaolek
1/3 tesked stevia socker
Nypa vitlökspulver
Örtsalt

Sätt igång ugnen på 180C.
Värm en stekpanna, stek entrecoten ca 30 sekunder på varje sida på hög värme. Häll i Panag curry med vit & grönsparrissåsen. Placera i ugnen i ca 10minuter.
Blanda allt som hör till salladen.
När entrecoten är färdig ta ut den, skiva den i skivor och häll över såsen på toppen, servera med salladen.





För hela.
Kalorier 499
Protein 52,4
Kolhydrater 11,2
Fett 29,8

Delat på två portioner.
Kalorier 249,5
Protein 26,2
Kolhydrater 5,6
Fett 14,9

  


Kommentarer