Så till ännu en anledning
till varför man ska ha en grönsaksladdning till hands i kylen för dagar som
denna när man kommer hem från gymmet med ett blodsocker så lågt att man inte
ens kan plocka upp det från golvet om man försökte.
Det fick bli en
saftig entrecote från Bulltofta kött som bara låg i kylen och flörtade med mig.
20 minuter.
200g entrecote
100g Panagcurry med vit och grönsparrissås (receptet hittar du i bloggen)
Sallad.
50g 1st hyvlad vitsparris
50g 1/2 skivad rödlök
50g 3st halverade cocktail
tomater
50g strimlad sallad
Handfull karse
2 matskedar hackad dill
5g 1 matsked balsamic vinäger
5g 1 matsked olivolja
1/4 tesked sambaolek
1/3 tesked stevia socker
Nypa vitlökspulver
Örtsalt
Sätt igång ugnen på 180C.
Värm en stekpanna, stek
entrecoten ca 30 sekunder på varje sida på hög värme. Häll i Panag curry med
vit & grönsparrissåsen. Placera i ugnen i ca 10minuter.
Blanda allt som hör till
salladen.
När entrecoten är färdig ta
ut den, skiva den i skivor och häll över såsen på toppen, servera med salladen.
För hela.
Kalorier 499
Protein 52,4
Kolhydrater 11,2
Fett 29,8
Delat på två portioner.
Kalorier 249,5
Protein 26,2
Kolhydrater 5,6
Fett 14,9
Kommentarer
Skicka en kommentar