Okey. Har ingen
aning hur det gick till, jag började leka loss efter träning och det blev som
det blev. Men gott blev det.
150g lax
100g 1 packet
kalkonbacon
30g svarta oliver
i vatten
40g skivad lök
1st vitlöksklyfta
30 blandad sallad
2dl vatten
20g 1matsked
philadelphia extra light 5 %
3 matskedar
vitbalsamic vinäger
Malen svartpeppar
örtsalt
Sätt igång ugnen
på 150C
Hacka blomkålen,
lägg den i en liten gryta med vatten, låt det koka på medelvärme i ca 10
minuter. Använd en stavmixer för att göra pure av allt, avsluta med
philadelphia, malens svartpeppar och örtsalt.
Gör pure av
svarta oliver, halva löken, vitlöksklyfta, 1 matsked vitbalsamic vinäger.
Lägg tre skivor
kalkonbacon på skärbräda, bred på oliv purén, lägg laxen ovan sen rulla in
laxen i kalkonbaconet.
Efter halva kok
tiden av blomkålen, placera laxen i ugnen i 8 minuter.
Skiva resten av
kalkonbacon, lägg det i en skål med lök, 2 matskedar vitbalsamic vinäger och
sallad.
Servera .
Specialingredienser hittar du antingen direkt i receptet eller nedan hos våra samarbetspartners.
För hela rätten.
Kalorier 561,2
Protein 49,1
Kolhydrater 10,6
Fett 27,1
Delat på två
rätter.
Kalorier 280,6
Protein 24,6
Kolhydrater 5,3
Fett 13,6
Kommentarer
Skicka en kommentar