Äpple och ingefära smoothie.

Betalt samarbete med SVENSKT KOSTTILLSKOTT 

Så var det tid för ännu en smoothie i samarbete med SVENSKT KOSTTILLSKOTT

Ni behöver inte frysa äpplena med det ger en bättre konsistens och smakar bättre kall. Ni kan alltid sätta in smothien i kylen ett tag men vem orkar vänta. Anledning till varför jag använder guarkärnmjöl är att det ger en krämigare smothie, samt så tar inte kroppen upp det.

Äpple är full av C vitamin och rika på antioxidanter
Ingefära också ett av de livsmedel som överhuvudtaget innehåller flest antioxidanter. Den är svagt inflammationshämmande och även svagt stimulerande.

70g 1/2 st frusna tärnade äpple (röd)
10g 1 tumstor ingefära
50g kesella 1 %
1/2 tesked guarkärnmjöl
2dl vatten

Blanda allt i en blender i ca 1 minut.

Specialingredienser hittar du antingen direkt i receptet eller nedan hos våra samarbetspartners.





För hela 4dl.
Kalorier 237,4
Protein 36,5
Kolhydrater 14,4
Fett 3,7

Delat på två portioner 2dl.
Kalorier 118,7
Protein 18,3
Kolhydrater 7,2
Fett 1,9

Special ingredienser i recepten hittar ni antingen direkt i länkar i receptet eller hos våra samarbetspartners SPECIALINGREDIENSER 1  och SPECIALINGREDIENSER 2.


Kommentarer