Low carb baguette.

Om vi nu har lowcarb hamburgare bröd och korv bröd så borde vi väl ha med low carb baguette.

Tid 40 minuter.

220g 4st ägg
100g kesella 1 %
1/2 dl vatten
40g 1dl kokosmjölk 
40g 1dl mandelmjölk 
2 matskedar fiberhusk
2 teskedar bakpulver
1 tesked sesamfrön
Nypa salt

Vispa äggen poröst med en elvisp, blanda i kesella, vispa till en smet. Rör i en skål med det torra, tillsätt vatten. Låt stå i 10 minuter. Rulla sen till tre lika stora korvar, ca 20cm långa, 2cm tjocka. Använd fuktiga händer annars kletar dem.
Snitta brödet åtsidan med en kniv. Strö lite sesamfrön på toppen av baguetten.
Baka dem i en förvärmd ugn på 180C i ca 15-20 minuter.

Du hittar specialingredienserna direkt i receptet eller hos våra samarbetspartners nedan. 






Per 100g .
Kalorier 187,6
Protein 14
Kolhydrater 3,2
Fett 12,5

Ca per st delat på 2.
Kalorier 375
Protein 27,9
Kolhydrater 6,3
Fett 25

Kommentarer