Om vi nu har
lowcarb hamburgare bröd och korv bröd så borde vi väl ha med low carb baguette.
Tid 40 minuter.
220g 4st ägg
100g kesella 1
%
1/2 dl vatten
40g 1dl kokosmjölk
40g 1dl mandelmjölk
2 matskedar
fiberhusk
2 teskedar
bakpulver
1 tesked
sesamfrön
Nypa salt
Vispa äggen
poröst med en elvisp, blanda i kesella, vispa till en smet. Rör i en skål med
det torra, tillsätt vatten. Låt stå i 10 minuter. Rulla sen till tre lika stora
korvar, ca 20cm långa, 2cm tjocka. Använd fuktiga händer annars kletar dem.
Snitta brödet åtsidan
med en kniv. Strö lite sesamfrön på toppen av baguetten.
Baka dem i en
förvärmd ugn på 180C i ca 15-20 minuter.
Du hittar specialingredienserna direkt i receptet eller hos våra samarbetspartners nedan.
Per 100g .
Kalorier 187,6
Protein 14
Kolhydrater 3,2
Fett 12,5
Ca per st delat
på 2.
Kalorier 375
Protein 27,9
Kolhydrater 6,3
Fett 25
Kommentarer
Skicka en kommentar