Så till ännu ett
recept i samarbete med Svenskt kosttillskott. Denna gång med en liten udda
twist. Ni kan lika gärna använda dill som persilja, det blir två helt olika
rätter genom bara att byta ut två olika örter.
150g mirakelnudlar
140g tärnad lax
30g skivad lök
30g skivad röd
paprika
1st hackad vitlök
1dl
matlagningsvitvin 1 % (Ica)
50g 2stora
matskedar kesella 1 %
3 matskedar
hackad persilja
1/2 tesked stevia
socker
1/4 tesked
cayennepeppar
Malen svartpeppar
Örtsalt
Lägg den tärnade
laxen med hackad vitlök, cayennepeppar och vitvin i en gryta, låt allt koka i
ca 1-2 minuter. Lägg lax bitarna åt sidan.
Låt vinet koka
ner till ca en tredje del ca 1 minut, rör i kesella, stevia, lök, paprika,
mirakel nudlarna. Låt det koka i ca 1-2 minuter. Avsluta med persilja, malen
svartpeppar, örtsalt och laxen.
Specialingredienser i recepten hittar ni antingen direkt i länkar i receptet eller på någon av dessa sidor: SVENSKT KOSTTILLSKOTT och SUPER FRUIT.
Kalorier 331,8
Protein 32,8
Kolhydrater 10
Fett 17,4
Kommentarer
Skicka en kommentar