Miracle noodles i vitvin, persilja, kesella sås och lax.

Så till ännu ett recept i samarbete med Svenskt kosttillskott. Denna gång med en liten udda twist. Ni kan lika gärna använda dill som persilja, det blir två helt olika rätter genom bara att byta ut två olika örter.

150g mirakelnudlar 
140g tärnad lax
30g skivad lök
30g skivad röd paprika
1st hackad vitlök
1dl matlagningsvitvin 1 % (Ica)
50g 2stora matskedar kesella 1 %
3 matskedar hackad persilja
1/2 tesked stevia socker
1/4 tesked cayennepeppar
Malen svartpeppar
Örtsalt

Lägg den tärnade laxen med hackad vitlök, cayennepeppar och vitvin i en gryta, låt allt koka i ca 1-2 minuter. Lägg lax bitarna åt sidan.
Låt vinet koka ner till ca en tredje del ca 1 minut, rör i kesella, stevia, lök, paprika, mirakel nudlarna. Låt det koka i ca 1-2 minuter. Avsluta med persilja, malen svartpeppar, örtsalt och laxen. 

Specialingredienser i recepten hittar ni antingen direkt i länkar i receptet eller på någon av dessa sidor: SVENSKT KOSTTILLSKOTT och SUPER FRUIT.







Kalorier 331,8
Protein 32,8
Kolhydrater 10
Fett 17,4


Kommentarer