Ryggbiff med svamp och mozzarella stuvad potatis.

En typisk vinterrätt som passar fint nu.
Tänk på att tärna potatisen i mindre bitar så behöver dem mindre koktid. Jag tärnade i 1/2cm bitar

200g ryggbiff
150g tärnad potatis
100g tärnad portobello svamp
 20g hackad lök
40g 3st halverade cocktailtomater
1st hackad vitlöksklyfta
1dl milda mini mat 7 %
20g mozzarella
5g kokosfett
Timjan
Persilja
Grillkrydda
Malen svartpeppar
Örtsalt

Ta ut ryggbiffarna låt dem stå i rumstemperatur med grillkrydda på.

Börja med att koka potatisen i ca 5 minuter. Sila av vattnet.

Värm en grillpanna. Lägg på cocktailtomaterna med halvan ner. Grilla ryggbiffen i ca 8 minuter, 2 min mellan varje vänding. Ta av ryggbiffen och låt den vila i 1-2minuter.

Värm en stekpanna med kokosfett, stek lök, timjan och vitlök i ca 1 minut, stek portobello svampen i ca 2 minuter, häll i mini mat, låt det kokas ner till hälften, lägg i potatisen, mozzarella, malen svartpeppar, persilja och örtsalt. Låt stuvningen små koka tills den bli tjockt.

Specialingredienser hittar du antingen i länkar direkt i receptet eller hos våra samarbetspartners nedan. 





För hela.
Kalorier 539,6
Protein 54,2
Kolhydrater 35,5
Fett 19,2

Delat på två portioner.
Kalorier 269,8
Protein 27,1
Kolhydrater 17,8
Fett 9,6


Kommentarer