Betalt samarbete med SVENSKT KOSTTILLSKOTT och SUPERFRUIT.
Hittade
shirataki kulor som verkade intressanta. Och måste säga att dem är roligare att
äta än nudlarna.
150g lax
200g SHIRATAKI KULOR
50g tärnad morot
50g tärnad
sparris
30g hackad lök
1st hackad
vitlöksklyfta
50g philadelphia
5 %
1 tesked dill
1/2 tesked
vitlökspulver
1/2 tesked curry
Örtsalt
5g KOKOSFETT
Sätt igång ugnen
på 180C.
Skölj kulorna i ljummet
vatten.
Blanda philadelphia,
dill, vitlökspulver och örtsalt. Bred den över laxen.
Placera den i
ugnen i ca 8 minuter.
Stek morot, lök,
sparris, vitlök och curry i kokosfett i ca 2 minuter, blanda i kulorna, stek
vidare i 2 minuter till. Krydda med örtsalt.
För hela.
Kalorier 427,5
Protein 35,8
Kolhydrater 1,5
Fett 26
Delat på två
portioner.
Kalorier 213,8
Protein 17,9
Kolhydrater 5,3
Fett 13
Specialingredienser hittar du antingen i länkar direkt i receptet eller här nedan.
Kommentarer
Skicka en kommentar