Biff wok på svartvitlök, teriyaki, grönsaker och shiratki fettuccine.



Tjatar en hel del om hur gott svartvitlök är och hur det passar med allt. Men det är bara för att det är så gott och nyttigt med dubbelt så mycket antioxidanter än vanlig vitlök. 


Tid 10 minuter.

200g strimlad flankstek eller annan billig kött del. 50g strimlad vitkål 30g skivad rödlök 30g skivad rödpaprika 50g riven morot 20g spenat 1st hackad svartvitlök eller vanlig 1 Matsked persilja (alt koriander ) 5g 1 liten matsked kokosolja 10g smör 10g 1 stor matsked teriyaki 1/3 tesked sambaolek 200g 1 påse SHIRATAKI FETTUCINE Malen svartpeppar Örtsalt

Skölj nudlarna i varmt vatten ca 1 minut.
Värm en wokpanna rykande varm med kokosfett och smör. Woka den strimlade biffen hårt i ca 2 minuter. Tillsätts lök och vitkål, stek på hög värme i ca 1 minut. Tillsätt teriyaki, vitlök, sambaolek, paprika, morot och nudlar. Värm allt på hög värme i ca 2 minuter. Avsluta med att krydda med persilja, svartpeppar och örtsalt, sist spenat.





För hela.
Kalorier 467,2
Protein 46,4
Kolhydrater 12,5
Fett 23,8

Delat på två portioner.
Kalorier 233,6
Protein 23,2
Kolhydrater 6,3
Fett 11,9

Specialingredienser i recepten hittar ni antingen direkt i länkar i receptet eller på någon av dessa sidor: Svenskt Kosttillskott och Svensk Hälsokost


Kommentarer