Kalkon köttfärslimpa



Så grävde jag fram ett till dammigt recept som jag använde förr! Du kan alltid dela upp limpan och frysa i portioner så har du för hela veckan för den är nästan lika god kall som varm!

6 serveringar
4 ägg vitor
1/2 tesked vitlökspulver
1/2 lök finhackad
ca  1-2 dl osötad ketchup
110gr havregryn
220gr tomat salsa medium
450gr kalkon färs
1 kopp vegetarisk färdig soppa "Cup A Soup"
paprika
salt, peppar
timjan

Blanda allt förutom ketchupen till en jämn smet, lägg färsen i en ugns säker bröd form, smeta över ketchupen. Placera den i förvärmd ugn på 180C i ca 1- 1/2 timme. Den är färdig när ni gör stick testet, när den kommer ut ren och det kommer ut ren vätska!



Kalorier per servering 164
Protein 16.5
Kolhydrater 9
Fett 7

Kommentarer

  1. Ah vad bra, precis vad jag letade efter! Har de soppan nere pa Premier sa blir det denna till middag ikvall med en sallad! Tack!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar