Choklad cheesecake

Älskar när jag får mina galna ide´r och jag får dom specielt när jg är ute på mina morgon powerwalks.... Har länge funderat på hur jag ska göra en god botten till en cheesecake, men så lekte jag fram en protein kaka igår men knde att det saknades något så kom på ide´n att göra en kräm som jag skulle ha ovanpå kakan. Men så när jag gjorde krämen så råkade jag göra dubbelt så mycket kräm och eftersom jag använde philadephia ost som grund så vispade jag upp lite äggvita och kom på att jag kunde använda all brand som botten.... Så här är den ultimata protein cheesecaken även om den är väldigt lik en mousse hehe!

100gr philadephia 5%
50gr Fairing Sloow Protein choklad
15gr gelatin pulvermix delat på 10 + 5gr
2.5dl cola light
10gr kakao
2 äggvitor
1 matsked canderel
80gr all brand
10gr becel
 1/2dl vatten

Blanda philadephia med proteinet, 10gr gelatin mix, kakao och cola light. Blanda för hand allt tills det blir en smet sen använda el vispen och vispa i 1 minut till det blir en jämn kräm. I en annan skål vispa med el vispen äggvitorna med 5gr gelatin mix och cenderel, vispa i ca 1 minut tills det är hårt, sen rör i äggvitan i philadephian för hand tills det blir en jämn smet.
Krossa all brand i en skål med  bercel och vatten tills det blir en grov massa. Lägg all branden i 6 muffin formar, sen dela upp smeten över basen och låt den stå i kylen i ca en timme sen är den klar att äta.





Kalorier 131.5
Protein 16.4
Kolhydrater 10.3
Fett 2.4




Kommentarer

Skicka en kommentar