Så kommer vi
till ännu en ”veckans matlåda” som kommer att hålla hela veckan.
Jag började med att lägga fläskfilén i stekpåsen med grillkrydda och vitvin placera i ugnen på 75C i ca 2 timmar. Eller tills köttet nått 63C. Ta ut och låt den svalan i påsen. Sen lät den ligga i lagen och svalna.
Under tiden lekte jag ihop sparris och tomatröran.
Värm allt i mircon, stekpanna eller ugnen och njut.
Jag började med att lägga fläskfilén i stekpåsen med grillkrydda och vitvin placera i ugnen på 75C i ca 2 timmar. Eller tills köttet nått 63C. Ta ut och låt den svalan i påsen. Sen lät den ligga i lagen och svalna.
När den svalnat, tärande jag fläskfilén och la allt i en
matlåda, eller så kan ni dela upp dem i portionspåsar.
100gr okokt fläskfilé
Kalorier 107
Protein 20,6
Kolhydrater 0
Fett 2,6
100g grillad fläskfilé
Kalorier 155
Protein 28,1
Kolhydrater 0
Fett 4,6
Under tiden lekte jag ihop sparris och tomatröran.
Sen bakade jag
en laddning små bakpotatisar i ugnen på 180C i 30 minuter. Jag har lagt märke
till att den håller sig över en vecka i kylen. Bakad eller rostad potatis
håller sig längre än kokt i kylen, tror det beror på att där är mindre vätska i
den bakade eller rostade potatisen.
Det ska vara
enkelt att få i sig mat under veckan så om ni spenderar ca 1-2timmar en gång i
veckan så är bara 5-10 minuter allt ni behöver för att ha maten klar resten av
veckan.
140g skivad stekt fläskfile (du hittar receptet i bloggen)
180g bakad potatis
200g SPARRIS OCH TOMATKOMPOTT
180g bakad potatis
200g SPARRIS OCH TOMATKOMPOTT
Värm allt i mircon, stekpanna eller ugnen och njut.
Hela rätten
Kalorier 460,6
Protein 45,6
Kolhydrater
42,3
Fett 10,2
Delat på två
rätter.
Kalorier 230,3
Protein 22,8
Kolhydrater
21,2
Fett 5,1
Kommentarer
Skicka en kommentar