Betalt samarbete med SVENSKT KOSTTILLSKOTT och SUPERFRUIT
Fick förfrågan av Gymgrossisten här i Malmö om jag kunde göra ett bananbröd, en typ av preworkout mål eller varför inte till frukost med philadephia extra light 5% på... den är god i sig själv men när man brer på philadephian så blir det helt gudomligt
30/5 Jag har nu lekt igen med detta underbara bröd och gjort bullar av den, och delat den på 10st 80gr vardera!
250gr 2st mogna bananer
80gr 2 dl fiberhavregryn
120gr 2dl grahamsmjöl
100gr 2.5dl whey 80 choklad
2 teskedar bikarbonat
10gr kakaopulver 20% Fett
30gr 1/2dl honung
10gr fibrex ( en fiber till sättare som gör att brödet blir saftigare för fibrerna suger åt sig vätska )
250gr kesella light 1%
10gr 1 1/2 matsked krossade linfrön
ett par droppar mandelarom
10gr kokosflingor
1 nypa salt
Sätt igång ugnen på 125 grader. Börja med att blanda alla dom torra ingredienserna förutom kokosflingorna som du sparar till sist! I en köksmixer lägger du i banan, honung, mandelarom och kesella med dom torra ingredienserna och rör om ordentligt tills det blivit en jämn massa! Lägg smeten i en bröd form. Jag använde en bröd form som är flexibel silikon! Vilket gör det lättare att ut brödet sen! Strö kokosflingorna över brödet och placera den i ugnen i ca 45-50minuter gör stick testet! Ta ut brödet och låt det vila! Om ni delar i ca 1 1/2cm tjock lekar så får ni 8 lika stora delar!
Med bullarna blandar jag allt tillsammans även kokosflingorna och delar upp dem i 10 st muffins formar 80gr vardera! Bakar dem sen i ugnen på 125grader i ca 20 minuter!
Hela brödet per skiva delat i 8 Per bulle delat på 10st
Kalorier 1708.9 213.6 170.9
Protein 141.7 17.7 14.2
Kolhydrater 210.7 26.3 21.1
Fett 27.5 3.4 2.8
30/5 Jag har nu lekt igen med detta underbara bröd och gjort bullar av den, och delat den på 10st 80gr vardera!
250gr 2st mogna bananer
80gr 2 dl fiberhavregryn
120gr 2dl grahamsmjöl
100gr 2.5dl whey 80 choklad
2 teskedar bikarbonat
10gr kakaopulver 20% Fett
30gr 1/2dl honung
10gr fibrex ( en fiber till sättare som gör att brödet blir saftigare för fibrerna suger åt sig vätska )
250gr kesella light 1%
10gr 1 1/2 matsked krossade linfrön
ett par droppar mandelarom
10gr kokosflingor
1 nypa salt
Sätt igång ugnen på 125 grader. Börja med att blanda alla dom torra ingredienserna förutom kokosflingorna som du sparar till sist! I en köksmixer lägger du i banan, honung, mandelarom och kesella med dom torra ingredienserna och rör om ordentligt tills det blivit en jämn massa! Lägg smeten i en bröd form. Jag använde en bröd form som är flexibel silikon! Vilket gör det lättare att ut brödet sen! Strö kokosflingorna över brödet och placera den i ugnen i ca 45-50minuter gör stick testet! Ta ut brödet och låt det vila! Om ni delar i ca 1 1/2cm tjock lekar så får ni 8 lika stora delar!
Med bullarna blandar jag allt tillsammans även kokosflingorna och delar upp dem i 10 st muffins formar 80gr vardera! Bakar dem sen i ugnen på 125grader i ca 20 minuter!
Hela brödet per skiva delat i 8 Per bulle delat på 10st
Kalorier 1708.9 213.6 170.9
Protein 141.7 17.7 14.2
Kolhydrater 210.7 26.3 21.1
Fett 27.5 3.4 2.8
Specialingredienser i recepten hittar ni antingen direkt i länkar i receptet eller hos våra samarbetspartners SVENSKT KOSTTILLSKOTT och SUPERFRUIT.
Vill du göra en livsstilsförändring och upplever att du försökt allt men ändå inte lyckats?
Har du tröttnat på "quickfix" som inte håller i längden?
Vill du komma igång med träningen och bra kost?
Känner du att du fastnat i din träning och inte kommer vidare och når dina mål?
Känner du att din vardag är allt för stressig och att du inte lyckas få livspusslet att gå ihop?
Har du någon fråga eller fundering om blogginlägget eller i våra tjänster kan du ställa den direkt här:
Kommentarer
Skicka en kommentar