Ett enkelt tillbehör som passar till det mesta!
Den håller sig lätt en månad i kylen.
250gr 2st skivad rödlök
1st hackad vitlök
1st lagerblad
1/2 hackad chilli
30gr 3matskedar honung
3 matskedar balsamicvinäger
3dl matlagningsrödvin
ett par droppar vanilj arom
Lägg allt i en gryta och värm upp den tills det börjar koka sen sänk värmen. Lått det koka tills all vätska är nästan borta, det tar ca 10minuter. Sätt på ett lock och låt det koka i ca 5 minuter till, stäng av värmen och låt den stå och bli kall. Avlägsna lagerbladet och lägg allt i en burk och ställ in den kylen.
Den håller sig lätt en månad i kylen.
250gr 2st skivad rödlök
1st hackad vitlök
1st lagerblad
1/2 hackad chilli
30gr 3matskedar honung
3 matskedar balsamicvinäger
3dl matlagningsrödvin
ett par droppar vanilj arom
Lägg allt i en gryta och värm upp den tills det börjar koka sen sänk värmen. Lått det koka tills all vätska är nästan borta, det tar ca 10minuter. Sätt på ett lock och låt det koka i ca 5 minuter till, stäng av värmen och låt den stå och bli kall. Avlägsna lagerbladet och lägg allt i en burk och ställ in den kylen.
Kommentarer
Skicka en kommentar