Risgrynsgröt med keso. (del 1 utan protein pulver)

Lekte fram den här igår samtidigt som jag gjorde den andra med bara keso. Från den här så kan ni göra två olika beroende på om ni vill använda protein pulver eller inte så jag har lagt upp den här utan protein pulver och den andra med protein pulver kommer med nästa.


40gr 1/2 dl grötris
100gr 1dl mat extra
2dl vatten
1 tesked stevia socker 
1 tesked kanel
1/3 tesked vanilj arom från tex ICA
1/2 tesked gelatinpulver från ICA blandat med 0.2dl vatten.
300gr keso

Lägg riset, matextra, vatten och kryddorna med stevia i en gryta och koka på svag värme i ca 20 minuter tills riset är klart. Det ska finnas lite vätska kvar. Ta av grytan från värmen och tillsätt det blötlagda gelatinet. Låt stå i ca 30 minuter och låt det svalna sen blanda i keson. Sätt in i kylen och låt den stå i några timmar.





För hela
Kalorier 484,6
Protein 39,6
Kolhydrater 43,3
Fett 16,2

Per 100gr
Kalorier 110,1
Protein 9
Kolhydrater 9,8
Fett 3,7






Kommentarer