Risgrynsgröt med keso. (del 2 med protein pulver)

Lekte fram den här igår samtidigt som jag gjorde den andra med bara keso. Den här är precis som den förra fast med protein pulver i för oss som känner att vi behöver det.

40gr 1/2 dl grötris
100gr 1dl mat extra
2dl vatten
1 tesked stevia socker 
1 tesked kanel
1/3 tesked eller vanlig vanilj arom från ICA
1/2 tesked gelatinpulver från ICA blandat med 0.2dl vatten.
300gr keso
35gr 1skopa vanilj protein

Lägg riset, matextra, vatten och kryddorna med stevia i en gryta och koka på svag värme i ca 20 minuter tills riset är klart. Det ska finnas lite vätska kvar. Ta av grytan från värmen och tillsätt det blötlägga gelatinet. Låt stå i ca 30 minuter och låt det svalna sen blanda i keson och protein pulver. Sätt in i kylen och låt den stå i några timmar.





För hela
Kalorier 631,6
Protein 64,6
Kolhydrater 48,3
Fett 19,2

Per 100gr
Kalorier 133
Protein 13,6
Kolhydrater 10,2
Fett 4






Kommentarer