Lowcarb bröd nr 2

Blev inte helt nöjd med min förra lek med lowcarb brödet så tänkte att jag skulle leka vidare och göra ett par små ändringar.
Har helt klart funnit basen i detta lowcarb bröd och kommer att leka vidare med att både få upp protein med att använda bak protein och göra hampa bröd. Jag använde mig av mandelsmör istället för jordnötssmör för att den innehåller mindre kolhydrater.

Tid 55 minuter.
50g 1dl kokosmjöl 
100g 2,3dl mandelmjöl 
50g 1,5dl hasselnötsmjöl  
30g 0.5dl linfrö
30g 0.5dl solrosfrön
2 matskedar Pofiber(willy´s)
2 teskedar brödkrydda
1 tesked salt
2 teskedar bakpulver
30g mandelsmör
250g kesella 1 %
150g 3st ägg
190g 6st äggvita

Värm upp ugnen på 180C.
Kör allt i en matberedare i ca 1 minut. Lägg smeten i en brödform. Placera i ugnen i ca 45 minuter. Ta ut och låt svalna.




Per 100g. 
Kalorier 234
Protein 14,1
Kolhydrater 4
Fett 17.3


Kommentarer