Blev inte helt nöjd
med min förra lek med lowcarb brödet så tänkte att jag skulle leka vidare och
göra ett par små ändringar.
Har helt klart
funnit basen i detta lowcarb bröd och kommer att leka vidare med att både få
upp protein med att använda bak protein och göra hampa bröd. Jag använde mig av
mandelsmör istället för jordnötssmör för att den innehåller mindre
kolhydrater.
Tid 55 minuter.
50g 1dl kokosmjöl
100g 2,3dl mandelmjöl
50g 1,5dl hasselnötsmjöl
30g 0.5dl linfrö
30g 0.5dl
solrosfrön
2 matskedar
Pofiber(willy´s)
2 teskedar
brödkrydda
1 tesked salt
2 teskedar
bakpulver
30g mandelsmör
250g kesella 1 %
150g 3st ägg
190g 6st äggvita
Värm upp ugnen på
180C.
Kör allt i en matberedare i ca 1 minut. Lägg smeten i en brödform. Placera i ugnen i ca 45
minuter. Ta ut och låt svalna.
Per 100g.
Kalorier 234
Protein 14,1
Kolhydrater 4
Fett 17.3
Kommentarer
Skicka en kommentar