Kunde inte hålla
mig längre utan var tvungen att leka fram ett nytt lowcarb bröd men med
bakprotein i för att höja proteinet en aning. När jag väl stod där så slank det
ner det dubbla av vad jag tänk mig från början men har man gett sig i leken, kan
man lika gärna leka loss ordentligt.
Tid 55 minuter.
50g kokosmjöl
50g mandelmjöl
50g hasslenötsmjöl
30g 0.5dl
linfrö
30g 0.5dl
solrosfrön
3 matskedar
Pofiber(willy´s)
2 teskedar
brödkrydda
1,5 tesked salt
2 teskedar
bakpulver
30g jordnötssmör
250g kesella 1
%
160g 3st ägg
280g 9st
äggvita
10g sesamfrön
Värm upp ugnen
på 160C.
Kör äggen och
kesellan i en matberedare i ca 20 sekunder. Häll i resten förutom sesamfröna,
kör på låg fart i ca 1 minut. Lägg smeten i en brödform. Lägg på sesamfröna på
toppen av brödet. Placera i ugnen i ca 45 minuter. Ta ut och låt svalna.
Per 100 g
Kalorier 215,8
Protein 20
Kolhydrater 4,1
Fett 12,7
Mm ja det ser faktiskt riktigt gott ut..
SvaraRadera