Vad ska jag säga. Rabarber
tycker man antingen om eller inte. Misslyckades igår, så tänkte om och gjorde
om den idag. Och riktigt god blev den.
Tid, 10 minuter + 30 minuter.
300g 4st tärnad
rabarber
60g mandelmjöl
50g kokosmjöl
250g kesella 1 %
3 teskedar guarkärnmjöl
1,5 tesked stevia
socker
Nypa salt
180g 6st äggvita
70g mandelmjöl
20g kokosfett
1,5 tesked stevia
socker
2 teskedar
guarmjöl
Förvärm ugnen
till 150C
Blanda rabarber,
mandelmjöl, kokosmjöl, kesella, guarmjöl, stevia och salt i en skål.
Fyll allt i en
brödform.
Lägg äggvitan i
en matberedare och sätt igång den på full fart. När den blivit tjock häll i
stevia och guarmjöl, kör tills det blivit en blank smet. Häll i mandelmjöl och
kokosfett, kör tills allt blivit en jämn smet. Bred smeten över rabarber smeten.
Använd en våt sked för att jämna till den.
Placera i ugnen i
ca 30 minuter. Ta ut och låt vila sen vänd på den så pajen trillar ut.
Värm upp den
antingen i stekpanna eller i ugnen.
För hela.
Kalorier 1421,9
Protein 87,3
Kolhydrater 34,6
Fett 84,4
Per 100g.
Kalorier 152,9
Protein 9,4
Kolhydrater 3,7
Fett 9,1


Kommentarer
Skicka en kommentar
Skriv din kommentar här eller ställ gärna en fråga.