Så till ännu en
kesella dressing. Ännu en lätt och god dressing som passar till kyckling, kött,
ja till det mesta.
60g 1st liten röd
paprika
1st vitlöksklyfta
5g 1tesked
pinjenötter
5g 1matsked olivolja
250g kesella 1 %
1 tesked stevia
socker
1/3 tesked
sambaolek
2 matskedar äppelcidervinäger
En stor nypa
persilja
Malen svartpeppar
Örtsalt
Sätt igång ugnen
på 200C grill. Lägg paprikan i en stekpanna, grilla paprikan i 10 minuter tills
skinnet har släppt en aning. Lägg i pinjenötterna och vitlöksklyftan i panna
och ta ut den, låt allt svalna.
Skala av skinnet,
ta bort kärnorna, lägg allt i en matberedare med resten av ingredienserna. Kör igång
så det blir en jämn sås. Smaksätt med svartpeppar och örtsalt.
Per 100g
Kalorier 85,3
Protein 9,7
Kolhydrater 4,1
Fett 3,2
Kommentarer
Skicka en kommentar