Röd paprika kesella dressing.

Så till ännu en kesella dressing. Ännu en lätt och god dressing som passar till kyckling, kött, ja till det mesta.

60g 1st liten röd paprika
1st vitlöksklyfta
5g 1tesked pinjenötter
5g 1matsked olivolja
250g kesella 1 %
1 tesked stevia socker
1/3 tesked sambaolek
2 matskedar äppelcidervinäger
En stor nypa persilja
Malen svartpeppar
Örtsalt

Sätt igång ugnen på 200C grill. Lägg paprikan i en stekpanna, grilla paprikan i 10 minuter tills skinnet har släppt en aning. Lägg i pinjenötterna och vitlöksklyftan i panna och ta ut den, låt allt svalna.
Skala av skinnet, ta bort kärnorna, lägg allt i en matberedare med resten av ingredienserna. Kör igång så det blir en jämn sås. Smaksätt med svartpeppar och örtsalt.



Per 100g
Kalorier 85,3
Protein 9,7
Kolhydrater 4,1
Fett 3,2

Kommentarer