Så till en
perfekt soppa som passar till dagar när det bli kyligt och ruggigt.
tid 10-15 minuter
150g 1 paket mirakelnudlar
150g strimlad
kyckling
40g skivad lök
30g hyvlad morot
30g hyvlad
palsternacka
10g 1 tumstor
skivad ingefära
1 liten hackad
chili
1st hackad vitlöksklyfta
2 matskedar
hackad persilja
15g 1/2 tub fond
de chef grönsaksbuljong
5g kokosfett
2 teskedar guarkärnmjöl
1dl
matlagningsvitvin 1 % (Ica)
4dl vatten
Nypa örtsalt
Nypa malen
svartpeppar
Värm en gryta med
kokosfett, fräs lök, ingefära. chili och vitlök i 1 minut. Häll i vitvin, låt
koka ner i ca 1 minut. Blanda i kycklingen, låt koka i ca 2 minuter. Häll
vatten och fond de chef. Låt koka upp igen, blanda i mirakel nudlar, morot,
palsternacka och persilja. Rör i
guarkärnmjöl. Låt det börja koka upp igen sen låt det koka på
medelvärme i ca 2 minuter. Avsluta med svartpeppar och örtsalt.
Kommentarer
Skicka en kommentar