Mirakel nudel och kyckling soppa med ingefära och chili.



Så till en perfekt soppa som passar till dagar när det bli kyligt och ruggigt.

tid 10-15 minuter

150g 1 paket mirakelnudlar
150g strimlad kyckling
40g skivad lök
30g hyvlad morot
30g hyvlad palsternacka
10g 1 tumstor skivad ingefära
1 liten hackad chili
1st hackad vitlöksklyfta
2 matskedar hackad persilja
15g 1/2 tub fond de chef grönsaksbuljong
5g kokosfett
2 teskedar guarkärnmjöl
1dl matlagningsvitvin 1 % (Ica)
4dl vatten
Nypa örtsalt
Nypa malen svartpeppar

Värm en gryta med kokosfett, fräs lök, ingefära. chili och vitlök i 1 minut. Häll i vitvin, låt koka ner i ca 1 minut. Blanda i kycklingen, låt koka i ca 2 minuter. Häll vatten och fond de chef. Låt koka upp igen, blanda i mirakel nudlar, morot, palsternacka och persilja. Rör i guarkärnmjöl. Låt det börja koka upp igen sen låt det koka på medelvärme i ca 2 minuter. Avsluta med svartpeppar och örtsalt.

Specialingredienser hittar du antingen i länkar direkt i receptet eller hos våra samarbetspartners nedan. 







För hela.
Kalorier 258,1
Protein 33,8
Kolhydrater 17
Fett 6,4

Delat på två rätter.
Kalorier 129,1
Protein 16,9
Kolhydrater 8,5
Fett 3,2



Kommentarer