Betalt samarbete med SVENSKT KOSTTILLSKOTT och LYCKASMEDMAT.
Kunde inte låta
bli att testa ännu ett lågkalori bröd. Har lite svårt att följa mina egna
recept så försöker alltid leka fram något nytt.
Den blev helt
okey, tyckte först den verkade lite svampig men till min förvåning smakar den
riktigt bra till hamburgaren.
Tid 50 minuter
50g 1 dl riven
ost 9 %
55g 1st ägg
30g 1,5 dl POFIBER
1 matsked FIBERHUSK
1 tesked
bakpulver
Nypa salt
1,5dl vatten
Sesamfrön
Sätt igång ungen
på 200C
Blanda allt förutom
sesamfrön ordentligt i en SKÅL, låt stå i 20 minuter. Forma två lika stora
hamburgare bröd med fuktiga händer, strö sesamfrön på toppen.
Placera i ugnen i
25 minuter, ta ut och svalna en aning innan ni skär dem.
Så klart så
glömde jag ta en bild innan jag lekte ihop hamburgaren.
Specialingredienser hittar du antingen i länkar direkt i receptet eller här nedan.
Per styck
Kalorier 106,7
Protein 12,4
Kolhydrater 2,2
Fett 5,4
Kommentarer
Skicka en kommentar