Betalt samarbete med SVESNKT KOSTTILLKOTT
Provade en ny typ
göra en ny typ av pajdeg med bovetemjöl för ett jämnare energivärde. Plus att
det fortfarande är glutenfri gör inte den mycket sämre utan bara bättre, även
fast protein mängden är lite väl låg.
50g 1dl MANDELMJÖLK
50g 1dl
bovetemjöl
100g kesella 1 %
20g smält smör
2 teskedar stevia
Nypa salt
Blanda allt
ordentligt i en skål, placera i kylen i 30 minuter. Fördela i två lika stora
delar ca 110g. Fördela i två formar
Sätt igång ugnen
på 180C.
Placera i ugnen i
ca 15-20 minuter. Ta ut och låt svalna.
Per pajform.
Kalorier 337,7
protein 12,7
Kolhydrater 20,9
Fett 22,3
Fyllningen för en tart.
100g Kesella 1 %
80g 5st jordgubbar
2 teskedar stevia
1/4 tesked
vaniljpulver
Blanda kesella,
stevia, vanilj ordentligt, bred jämnt i pajskalet, Lägg halverade jordgubbar
jämnt över krämen.
Per styck.
Kalorier 446,6
protein 25,8
Kolhydrater 31,1
Fett 23,5
Specialingredienser i recepten hittar ni antingen direkt i länkar i receptet eller på någon av dessa sidor: SVENSKT KOSTTILLSKOTT och SUPER FRUIT.
Kommentarer
Skicka en kommentar