Betalt samarbete med SUPERFRUIT
Lördagsmys till
max.
Tid 25 minuter.
180g innanlår av
nöt rullad i svartpeppar
150g potatis i
stavar
80g sparris
5g riven parmesan
5g KOKOSFETT
1/2 dl Milda
minimat 7 %
1/2 dl vatten
Vitlökspulver
Örtsalt
Sätt igång ugnen
på 225C
Skölj potatisen i
ljummet vatten i ett par minuter för att få bort lite av stärkelsen.
Placera i ugnen i
15-20 minuter.
Koka vatten i en
gryta med en sil med sparris över grytan i ca 5 minuter. Lägg dem åt sidan.
Värm en stekpanna med kokosfett, stek köttbiten i ca 6-8 minuter beroende på tjocklek. Lägg
köttbiten åtsidan på en tallrik, stäng av värmen och häll i 1/2 dl vatten i
stekpanna, skrapa av botten, lått vattnet ånga bort till hälften, häll i mini
mat, låt det bli varmt, krydda med vitlökspulver och örtsalt. Häll i vätskan som rinner av från
köttet i såsen.
När potatisen är
klar så lägg sparrisen sidan om och värm upp dem snabbt.
Servera med
parmesan på toppen av sparrisen.
Kalorier 432,8
Protein 40,9
Kolhydrater 33,8
Fett 14,1
Delat på två
portioner.
Kalorier 216,4
Protein 20,5
Kolhydrater 16,9
Fett 7,1
Specialingredienser i recepten hittar ni antingen direkt i länkar i receptet eller på någon av dessa sidor: SVENSKT KOSTTILLSKOTT och SUPER FRUIT.
Kommentarer
Skicka en kommentar