Betalt samarbete med Svenskt kosttillskott och Svensk hälsokost.
Finns inte mycket att säga mer än god blev den.
Pajdeg.
50g 1dl mandelmjöl
1dl 20g POFIBER
1 matsked FIBERHUSK
100g kesella 1 %
20g smält smör
3 teskedar NICKS (use like suger)
1/3 tesked örtsalt
1/3 tesked bakpulver
1/2 dl vatten
Blanda allt ordentligt, dela upp i två lika stora bitar, ca 115g var, speja en form ca 12cm diameter med oljespray, pressa ut degen jämnt över hela upp över kanterna. Ställ in den i kylen i 30 minuter.
Sätt igång ugnen på 180C.
Placera i ugnen i ca 15-20 minuter, ta ut och låt svalna.
För hela pajdegen.
Kalorier 522,5
Protein 23,2
Kolhydrater 8,4
Fett 43,8
Per styck.
Kalorier 261,3
Protein 11,6
Kolhydrater 4,2
Fett 21,9
Hallonkräm.
100g kesella 1 %
100g hallon
20g vaniljprptein
6 teskedar gelatinpulvermix
1 tesked stevia (använde inget själv, hallonen är söta nog)
Nypa vaniljpulver
0,8dl vatten
Lägg allt i en kopp, använd en stavmixer kör i ca 1 minut.
Dela upp smeten i båda pajformerna, ställ in dem i kylen i 2 timmar.
Per hallonpaj
Kalorier 440
Protein 31,2
Kolhydrater 8,1
Fett 32,7
Special ingredienser i recepten hittar ni antingen direkt i länkar i receptet eller hos våra samarbetspartners SPECIALINGREDIENSER 1 och SPECIALINGREDIENSER 2.


Kommentarer
Skicka en kommentar
Skriv din kommentar här eller ställ gärna en fråga.