Kyckling, kantarell, majrova, sparris och svartvitlök med rostad potatis kryddad med svartvitlöks salt.
Betalt samarbete med SVENSKT KOSTTILLSKOTT och SUPERFRUIT (laktosfritt)
Guarkärnmjöl använder jag som redning för att det inte tass
upp av kroppen och inte är lika skadligt som majsstärkelse men det går lika bra
med maizena.
Tid 20 minuter.
180g strimlad kyckling
100g kvartade potatis
60g riven kantarell
30g hackad lök
40g tärnad majrova
40g tärnad sparris
1 svartvitlöks klyfta
Timjan
1/2 dl matlagningsrödvin
1/2 dl vatten
1/2 tesked guarkärnmjöl (eller maizena) GUARKÄRNMJÖL
5+5g kokosfett
Malen svartpeppar
Örtsalt
Sätt igång ugnen på 200C grill.
Placera potatisen med 5g kokosfett, malen svartpeppar och örtsalt
i ugnen i ca 15 minuter.
Värm ett STEKPANNA med kokosfett, stek lök, majrova, timjan
och svartvitlök i ca 1 minut, tillsätt kantarell, stek i ca 1 minut, tillsätt
kyckling sänk värmen till medel, stek i ca 4 minuter. Häll i rödvin och vatten,
låt det koka ner i ca 5 minuter, tillsätt sparris och guarkärnmjöl. Låt det
koka upp tills det blir tjockt, krydda med svartpeppar och örtsalt.
Kalorier 438,3
Protein 43,5
Kolhydrater 25,7
Fett 16,3
Specialingredienser i recepten hittar ni antingen direkt i länkar i receptet eller på någon av dessa sidor: SPECIALINGREDIENSER 1 och SPECIALINGREDIENSER 2.
Vill du göra en livsstilsförändring och upplever att du försökt allt men ändå inte lyckats?
Har du tröttnat på "quickfix" som inte håller i längden?
Vill du komma igång med träningen och bra kost?
Känner du att du fastnat i din träning och inte kommer vidare och når dina mål?
Känner du att din vardag är allt för stressig och att du inte lyckas få livspusslet att gå ihop?
Har du någon fråga eller fundering om blogginlägget eller våra tjänster kan du ställa den direkt här:
Kommentarer
Skicka en kommentar